Vrijdag/Zaterdag 1 en 2 juli 2016: 24Walk4Malawi

Vanwege het weer en de animo is op het laatste moment de 24walk4malawi gewijzigd in een 12walk4malawi, oftewel een estafette van 7.00 uur in de ochtend tot 19.00 uur in de avond. In totaal liepen er 6 teams mee en was er veel aanloop van omwonenden, familie en belangstellenden. Het weer was overwegend mooi, maar de lopers moesten bij vlagen ook een bui trotseren. Lopers en bezoekers genoten lekker van de koffie, thee, soep, broodjes hamburger etc etc..... een erg gezellige dag!Oorspronkelijke tekst:
De 24walk4Malawi is een 24-uursestafette, oftewel het "estafette-stokje" van jouw team is vrijdagavond 1 juli 2016 vanaf 19.00 uur tot zaterdagavond (2 juli 2016) 19.00 uur in beweging. Na elke uur is er een wissel van lopers en kan er gewisseld worden en het stokje doorgegeven worden aan een ander teamlid. Het is een estafette, dus het is niet nodig om met het hele team ook die 24 uur achter elkaar te lopen, als het stokje maar in beweging is. Uiteraard is het ook mogelijk om met meerdere teamleden tegelijk te lopen, of even bij te springen als een ander teamlid het zwaar heeft.

Het is niet direct de afstand wat het zwaar maakt, maar wel het feit dat het een 24-uurs durende estafette is. Er zal dus ook tijdens de nacht gelopen moeten worden. Je zult dus wel over een goede conditie en gezondheid moeten beschikken. Hoe kleiner je team is, hoe meer je moet lopen en dus hoe groter de uitdaging is. Uit ervaring is gebleken dat een team van 10 tot 15 personen goed vol te houden is, maar.....een groter of kleiner team is uiteraard ook mogelijk.

Een ronde bestaat uit circa 1 kilometer; hierdoor zal er ook gedurende de nacht er voldoende 'reuring' zijn om jou tijdens het wandelen wakker te houden. Daarnaast is er elk uur de mogelijkheid om een loper te wisselen, mocht het dus echt even niet meer gaan. Naast de aanmoedigingen die wij bedacht hebben is het bijna langs het gehele parcours mogelijk om jouw mede-teamleden (of familie, vriend(in), kennis of buurman) aan te moedigen.

Het uiteindelijke doel is uiteraard om te bewijzen dat jullie team het vol kan houden, maar ook om zoveel mogelijk geld op te halen voor Malawi (Afrika). Malawi, en met name het gebied waar wij deze zomer heen hopen te gaan, is vorig jaar getroffen door een overstroming en dit jaar door een relatief droog regenseizoen, waardoor nu twee oogsten op rij slecht zijn en er een schaarste is aan voedsel. Alle hulp is dus welkom. Hoe meer geld wij ophalen, hoe meer wij daar kunnen betekenen. Help jij mee en durf jij de uitdaging aan te gaan?

Wij vragen een bedrag van 50 euro per persoon. Dit is een minimum, het zou gaaf zijn als dit (veel) meer wordt, dus: laat je sponsoren!! Het team met de hoogste opbrengst ontvangt een prijs!

Doe jij mee?

Meld je aan!

De vraag aan de teamcaptain is om je als team aan te melden.


OF: KLIK HIER voor formulier om aan te meldenAls bedrijf kunt u eigenaar worden van een deel van de route. Iets voor u/jou?

Downloads voor 24walk4malawi

Download Flyer, en mail deze door aan jouw vrienden!


Download Reglement. Lees hier waar je rekening mee moet houden. Ook jeugdteams zijn mogelijk, maar hiervoor gelden wel een aantal aanvullende spelregels.


Download Sponsorformulier Lopers (PDF), laat je als loper sponsoren en zorg dat jouw team het meeste geld ophaalt!
Download Sponsorformulier Lopers (word/docx)


Download Sponsorpakketten voor bedrijven. Wilt u als bedrijf ons sponsoren? Word dan eigenaar van een deel van de route!


Vragen kunt u uiteraard altijd stellen!!! info@hoevelakennaarmalawi.nl.