Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door:


Vrijdag 14 februari 2020: Benefietconcert voor Malawi! Sint Jan Gouda!

Vorig jaar zijn we blij verrast met het succes van ons concert in de Joriskerk te Amersfoort. Daarom zijn we bezig een nieuw concert te organiseren in 2020. Dit keer wederom een schitterende locatie, namelijk de Sint Jan in Gouda. Artiesten als o.a. Martin Mans, Mark Brandwijk en Arjan en Edith Post zullen een prachtig concert ten gehore brengen.
Het concert staat gepland op vrijdag 14 februari 2020.

Reserveer deze datum vast in uw agenda en geniet van een heerlijk avondje uit! Uiteraard gaat de opbrengst volledig naar Malawi.

In een volgende nieuwsbrief en deze website vindt u meer informatie omtrent dit concert.Momenteel zijn we druk met de voorbereidingen van een Benefietconcert voor Malawi. De laatste puzzelstukjes vallen momenteel in elkaar en de avond begint steeds meer vorm te krijgen. De namen die gepland zijn:
o Martin Mans (orgel/ dirigent)
o Mark Brandwijk
o Arjan en Edith Post
o .....
o .....
o .....
o .....
Nu al een mooi rijtje met namen, en er komen nog meer bij!=========================================

Nog even de gegevens op een rij:
Datum: vrijdag 14 februari 2020
Start: .... uur (zaal open vanaf: .... uur)
Locatie: Kerk Sint Jan te Gouda
Kosten: .. euro, + 1 euro reserveringskosten / kinderen (tot 12jr): .. euro + 1 euro reserveringskosten


Martin Mans - orgel/ dirigent

www.martinmans.nl/
Martin Mans begeleidt en dirigeert diverse koren en bekende artiesten, toont een ongekend enthousiasme voor nieuwe projecten en vormt samen met pianist Jan Vayne het duo 'Twee Klaviervirtuozen'. Daarnaast is hij artistiek leider van The Martin Mans Band. Hij is dirigent van het Christelijk Waddinxveens Mannenkoor de Gouwestem, het Chr. Streekmannenkoor Noord-West Veluwe uit Nijkerk, het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor en hij leidt de mannenensembles The Martin Mans Formation de Urker Mans Formatie. Met zijn Vocalgroup VOICE brengt hij klassieke en popularie koormuziek van hoog niveau. Zeer bijzonder is zijn dirigentschap van het Canadese Mannenkoor LIBERTAS "The Voice of Liberty". Een aantal keren per jaar reist hij naar Ontario in Canada om leiding te geven aan dit mannenkoor.

"Hoevelaken naar Malawi" in het kort

De werkgroep 'Hoevelaken naar Malawi' opereert zelfstandig, maar is nauw verbonden met de stichting "Opdracht in Afrika". Wij proberen deze stichting te helpen met het realiseren van hun doelen. Hierbij moet gedacht worden aan projecten welke voorzien in de eerste levensbehoeften van de mensen in Malawi. Zo hebben wij onder andere in 2010 een artsenverblijf gebouwd en in 2012 een Moeder- en Kindkliniek. Hierdoor heeft de gezondheidszorg daar een enorme vlucht genomen. In 2014 en 2016 zijn wij ook geweest en lag de facus op het bouwen/ opknappen van Buurthuizen/ kerken en de aanleg van irrigatie. We hopen ook in 2020 weer zelf naar Malawi te gaan. Het exacte project is nog niet 100% definitief; hierover praten wij u graag later bij!.
Zie voor meer informatie de pagina DOEL


Vragen kunt u uiteraard altijd stellen!!! info@hoevelakennaarmalawi.nl.