La Chouffe IJs


Alle pakketjes zijn bezorgd. De animo was vele malen hoger dan vantevoren gedacht en gehoopt. Altijd leuk om te zien dat een actie aanslaat! (En natuurlijk: goed om te zien dat dit weer veel geld voor Malawi oplevert!)
Op zaterdag 20 juni zijn de bijna 90 pakketjes rondgebracht. Al met al nog wel een hele klus. Zeker omdat we bij het bedenken uit gingen van 30 tot 40 stuks. Maar door dit aantal zijn we dan ook meer dan tevreden over de actie. De opbrengst komt hierme ongeveer uit op 600 euro (moet nog definitief bepaald worden). Een mooi bedrag voor dergelijke 'kleine' actie! Voor ons dan, voor IJshoeve Ruitenbeek was het meer werk. Hartelijk dank! .================================
De originele tekst:
================================


Op zoek naar een origineel en typisch echt Vaderdag cadeau?

In samenwerking met IJshoeve Ruitenbeek hebben wij een heerlijk ijsje ontwikkeld: La Chouffe ijs.

Dit ijs wordt natuurlijk vers geproduceerd op basis van melk van eigen koeien en het heerlijke kabouterbier La Chouffe. Alleen nu verkrijgbaar!
Leuk en origineel voor Vaderdag! Maar natuurlijk ook leuk om zomaar te krijgen..

Wij hebben nu een speciale aanbieding: voor 12,50 euro krijgt u een beker vers gemaakt ijs (500ml) en 2 heerlijke La Chouffe biertjes.Wij bezorgen dit leuke pakketje binnen een straal van 15km rondom Leusden GRATIS!

Wilt u ook iemand verrassen? Bestel tijdig via info@hoevelakennaarmalawi.nl of via WhatsApp: (nr zie flyer).

U kunt bestellen tot 16 juni 2020.
Wij bezorgen de pakketjes op zaterdag 20 juni 2020 's ochtends. Betalen kan alleen door te pinnen tijdens de bezorging.info@hoevelakennaarmalawi.nl


Voor vragen kunt u contact met ons opnemen: info@hoevelakennaarmalawi.nl)