12-01-2013 Open dag "Opdracht in Afrika"

Onder ruime belangstelling is op 12 januari 2013 de stichting Shadrach Maloka omgedoopt tot de stichting Opdracht in Afrika. Met deze nieuwe naam kan de stichting hun visie nog beter naar buiten brengen; uiteraard blijven al hun (en onze) werkzaamheden geinspireerd door Shadrach Maloka. Namens de werkgroep feliciteren wij de stichting met hun nieuwe naam.


Meer informatie Opdracht in Afrika

In 1976 is de stichting gestart onder de naam 'Stichting In Zijn Opdracht'. Deze stichting is opgericht als een vriendenclub voor de zwarte evangelist Shadrach Maloka die door de EO was uitgenodigd om in Nederland iets te vertellen over zijn werkzaamheden. Na zijn overlijden in 1996 heeft de Stichting, als eerbetoon, de naam "Shadrach Maloka" aangenomen. In 2013 is gekozen om onder een nieuwe naam verder te gaan, te weten 'Opdracht in Afrika (geinspireerd door Shadrach Maloka)'.

De hoofddoelstelling van de stichting is evangelisatie. De stichting ondersteunt vele verschillende projecten in zuidelijk Afrika. Daarnaast probeert de stichting structurele hulp te geven waarbij de mensen 'selfsupporting' worden.

De werkgroep Hoevelaken naar Malawi opereert zelfstandig maar is nauw verbonden met stichting Opdracht in Afrika. Wij proberen stichting Opdracht in Afrika te helpen met het realiseren van hun doelen.

Zie voor meer informatie de website van de stichting:

www.opdrachtinafrika.nl

Vragen kunt u uiteraard altijd stellen!!! info@hoevelakennaarmalawi.nl.